Donaties en Giften

Beste Mensen, de islamitische gemeenschap op IJburg stijgt met de dag. de ruimte die we nu hebben is nu al te klein en om straks niet verrast te worden zijn we bezig met het inzamelen van geld voor het kopen van een grotere ruimte. Door de krappe ruimte hebben we besloten om de Moskee alleen voor mannen toegankelijk te maken. Uiteraard stellen we daarmee veel vrouwen teleur, dat weten we en begrijpen we heel goed. Deze problematiek kunnen we alleen oplossen door een grotere ruimte te kopen en dat is onze missie met de wil van Allah (swt) en uw hulp gaat dat ons zeker lukken
Draag uw steentje bij en doneer in de weg van Allah (swt). Doe mee Insha Allah aan het huis van Allah (swt).

.
U kunt een bedrag van €10 ,€50,€ 100,€200,€500 of 1000  doneren omwille van Allah via shabapp die kunt u straks downloaden :

Download Shabapp NU!
Ga naar de AppStore of PlayStore en download GRATIS de app van Shabapp. Steun en volg vandaag nog jouw favoriete Moskee IJburg en beleef een nieuwe ervaring voor jezelf én de gemeenschap!

available on    Google Store

 Heeft u een ander bedrag in gedachten of wilt u op een andere manier geld doneren , dat kan ook via online bankieren, maak gebruik van ons Rekeningnummer:

NL 72 INGB0002273374 t.a.v Moskee IJburg